Футбол

Динамо познущалося над Лівим Берегом: в матчі УПЛ стався розгром, вилучення і принизливий гол з центру поля

Дмитро Вєнков
Переглядів 784
2 голоси
Динамо розгромило Лівий Берег, фото: ФК Лівий Берег
У неділю, 29 вересня, київське Динамо у дербі перемогло Лівий Берег (3:0) у рамках восьмого туру чемпіонату України. Суперголом відзначився Володимир Бражко.

Динамо у гостьовому поєдинку обіграло Лівий Берег (3:0) у восьмому турі УПЛ.

Відео голів Динамо

Біло-сині відзначилися швидким голом, коли вже на восьмій хвилині після подачі із кутового у потрібному місці в потрібний час опинився Тарас Михавко та заніс м’яч у порожні ворота. Це його дебютний гол за киян.

Закріпили власну перевагу динамівці вже в другому таймі на 62-й хвилині, коли на помилці воротаря «лелек» Максима Механіва зловив Володимир Бражко та красивим ударом парашутом метрів з 40 вразив ціль.

На 80-й хвилині шанси господарів на очки у цій грі знизилися майже до нуля, коли за друге попередження вилучений з поля був Валерій Самар.

Остаточно крапку у протистоянні на 90+1-й хвилині поставив Валентин Рубчинський, забивши дебютний м'яч за Динамо з меж штрафного майданчика суперника (асист Віталія Буяльського).

Футбол. УПЛ. Київ. Стадіон «Лівий Берег». Восьмий тур

Лівий Берег – Динамо – 0:3

Голи: Михавко, 8, Бражко, 62, Рубчинський, 90+1

Вилучення: Самар, 80 (друга жовта)

  • Динамо посідає перше місце у таблиці УПЛ, набравши 19 очок у семи матчах. В наступному турі 6 жовтня команда вдома прийме Кривбас;
  • Лівий Берег йде 13-м – шість очок у восьми іграх. 5 жовтня колектив в гостях зіграє із Колосом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн