Футбол

«‎З Хуанде Рамосом - це набуло найяскравіших барв»: Стеценко розкрив правду про минулі трансфери Дніпра

Євген Чепур
Переглядів 284
2 голоси
Хуанде Рамос. Фото: Google
Колишній генеральний директор ФК Дніпро Андрій Стеценко розповів про трансфери команди в часи, коли її головним тренером був іспанський фахівець Хуанде Рамос.

Хуанде Рамос завжди вимагав підписувати у Дніпро гравців найвищого класу, але не всі хотіли їхати грати в УПЛ. Про це заявив Андрій Стеценко.

«З кожним тренером були суперечки щодо трансферів, але з Хуанде Рамосом - це набуло найяскравіших барв. Він приносив список і казав, що мені треба ось такі футболісти. Але там були такі гравці, які були недоступні клубам рівня Дніпра.

Футболіст збірної Аргентини. Ну як він міг перейти в Дніпро? Ми дзвонили, намагалися щось зробити, але там явно крутили пальцем біля скроні. Але Рамосу треба і все!».

Також колишній генеральний директор Дніпра зізнався, що Ігор Коломойський дозволяв іспанцю самому вирішувати, які трансфери йому потрібні.

«Багато футболістів він приводив своїх якихось. Нам це було незрозуміло, але в нього був карт-бланш від головного аукціонера клубу, він йому йшов на зустріч. Той самий Боатенг, це пряма кандидатура Рамоса, він ходив пороги оббивав мало не півроку. 

І що? Купили його, і де той Боатенг був? Пам'ятаєте, як він почав і як він закінчив? І багато таких було, а наші кандидатури відкидалися», – сказав Стеценко у коментарі для ютуб-каналу The Sport Dnipro Ukraine.

  • Хуанде Рамос працював у Дніпрі в 2010-2014 роках і став з командою срібним призером УПЛ сезону 2013/2014.
  • Головні досягнення Рамоса - це п'ять трофеїв із Севільєю в 2005-2007 роках. 
  • Також іспанець виграв з Тоттенхемом трофей Кубка футбольної ліги-2008, а з Реалом фахівець ставав срібним призером Прімери.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн