Футбол

Названо першу «жертву» Шевченка і Монзуль серед арбітрів: суддя УПЛ не пройшов поліграф і його відсторонили

Андрій Піскун
Переглядів 6577
4 голоси
Іванов, Шевченко, Монзуль. Колаж: Sport-express.ua
Відомий журналіст Михайло Співаковський поділився інсайдерською інформацією стосовно арбітра української Прем’єр-ліги Юрія Іванова, який більше не буде судити матчі елітного дивізіону.

Михайло Співаковський в етері YouTube-каналу «ТаТоТаке» розповів, що Юрій Іванов не пройшов поліграф в УАФ і більше не обслуговуватиме матчі УПЛ.

«За нашою інформацією, Юрій Іванов більше не буде обслуговувати матчі УПЛ. Однією з причин називається поліграф-перевірка Іванова. Як нам сказали, поліграф це лише допоміжний засіб для визначення чесності і прозорості арбітра. Нагадую, що суддям пообіцяли, що старі «дєлішкі» розглядатися не будуть». 

Щодо подальшої долі Іванова та конкретної причини його відсторонення, Співаковський висловив лише припущення.

«Так в чому винен Іванов, якщо перша перевірка на поліграфі була 27 березня цього року? Судячи з усього у цих кількох турах, які відбулися до 27 березня, вже щось таке сталося. Це просто дедукція. 

Подальша доля арбітра Іванова поки невідома. Можливо, він залишиться на якійсь іншій посаді, можливо, він не буде взагалі судити, а можливо, тільки в нижчих лігах», – сказав Співаковський.

  • Шевченко очолив УАФ 25 січня цього року, змінивши на посаді Андрія Павелка.
  • Монзуль стала головою Комітету арбітрів УАФ у лютому замість Лучано Лучі.
  • Юрій Іванов судить матчі УПЛ з 2018 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн