Футбол

Шовковський відреагував на останній матч Динамо: головний тренер нового лідера УПЛ все конкретно пояснив

Дмитро Вєнков
Переглядів 3586
3 голоси
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер Динамо Олександр Шовковський прокоментував домашню перемогу своєї команди над Ворсклою (3:1) у перенесеному матчі четвертого туру УПЛ.

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський висловився після перемоги над Ворсклою (3:1) у перенесеному поєдинку четвертого туру чемпіонату України.

Спеціаліст прояснив власне рішення провести глобальну ротацію.

«Ми увійшли в щільний графік, коли матчі кожні три-чотири дні. До цього ще додається логістика, пов'язана з матчами Ліги Європи. Ми чудово розуміли, що нам потрібно давати гравцями певний перепочинок, робити ротацію».

Коуч залишився задоволений побаченим на полі у виконанні своїх гравців, однак й вказав на нюанси, над якими ще потрібно працювати.

«Команда провела непоганий перший тайм, контролювали матч. Було непросто, бо Ворскла захищалася вдесятьох. Мали спокійніше закінчувати цю гру. Припустилися помилки, яка ускладнила нам життя у кінцівці. Але я все одно вважаю, що зіграли нормально», – сказав Шовковський в ефірі УПЛ ТБ.

  • Зазначимо, що Динамо після цього матчу вирвалося на перше місце в таблиці УПЛ. Команда набрала 15 очок у п’яти поєдинках;
  • В наступному турі 21 вересня динамівці вдома приймуть Рух.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн