Футбол

«Може стартуватимемо з Другої ліги»: екссрібний призер УПЛ і учасник ЛЧ розглядає варіант з відродженням клубу

Дмитро Вєнков
Переглядів 17586
10 голосів
В’ячеслав Фрідман. Фото з відкритих джерел
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів про нинішню ситуацію в клубі. Він заявив, що ще цілком вірогідне його повернення на професійний рівень.

Функціонер Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман прокоментував слова колишнього головного тренера команди Юрія Максимова про те, що Ігор Коломойський відмовився від клубу.

«Мало хто що говорить. Це думка Юрія Максимова».

Також Фрідман відповів, який стосунок до клубу має зараз Андрій Русол, враховуючи, що він у реєстрі залишається засновником Дніпра-1, але вже офіційно працює директором у Карпатах.

«Так, він звільнився з клубу, буде виходити також з засновників. Може, вже й вийшов з засновників. Я зараз з ним не спілкуюся, рідко».

Фахівець зазначив, що майбутнє Дніпра-1 нині є туманним.

«Я не знаю, як йому закривати клуб. Це проблема двох засновників – його і сина Юрія Берези. Чи буде клуб продовжувати існувати. Я не готовий на це відповісти. Поки в нас немає рішення з цього питання».

При цьому він не виключає, що клуб може повернутися на професійний рівень.

«Може, зʼявиться фінансування, закриємо борги й будемо грати, стартувати з Другої ліги. Подивимося. Поки ситуація з фінансуванням не вирішується у потрібну сторону. Тому час покаже. Думаю, що цього року нічого ясно не буде, а у 2025-му будемо думати, вирішувати», – сказав Фрідман в інтерв’ю Tribuna.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн