«Публічно таке говорити не можна»: Максимов відверто розповів про зв'язок між Коломойським та Дніпром-1

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1278
0 голосів
«Публічно таке говорити не можна»: Максимов відверто розповів про зв'язок між Коломойським та Дніпром-1
Юрій Максимов. Фото: Дніпро-1
Колишній тренер Дніпра-1 Юрій Максимов розповів про поточний стан боргів команди та чому новостворений дніпровський клуб припинив існування.

Колишній тренер Дніпра-1 Юрій Максимов відверто розповів про те, як дніпровський клуб припинив існування:

«Не думав, що таке може статися. Якби знав, то і не переходив у Дніпро-1. Коли взимку зняли трансферний бан та виплатили певні борги, то думав, що все буде нормально. Але борги накопичувались і трансферний бан накладався по суті кожні півроку. Потім Коломойський відмовився від «Дніпра-1», мовляв «тягніть тепер самостійно». Публічно таке говорити не можна, але всі все прекрасно розуміють.

Зі мною та моїм тренерським штабом відбувся повний розрахунок. З футболістами поки що ситуація складніше. Керівництво обіцяє, що розрахується з усіма», – розповів Максимов в коментарі для Sport UA.

  • Юрій Максимов очолив Дніпро-1  14 вересня 2023 року, замінивши на посаді кермового СК Олександра Кучера.
  • Окрім Дніпра-1 фахівець також працював з мінським Динамо, київськими ЦСКА та Оболонню, Кривбасом, донецьким Металургом, російською Мордовією, Таразом з Казахстана, Кешлею з Азербайджану, Ворсклою та Звягелем.
  • Нагадаємо, що в липні, напередодні старту нового сезону УПЛ, Дніпро-1 прийняв рішення знятися з розіграшу чемпіонату України через фінансові складнощі.
  • Клуб було засновано у 2015 році. Його найвищим досягненням на внутрішній арені є срібні нагороди УПЛ сезону 2022/23.