Футбол

«Він вже піднадоїв»: Федецький не витримав провалів збірної України і сказав всю правду про команду Реброва

Дмитро Вєнков
Переглядів 68271
25 голосів
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Колишній захисник національної збірної України Артем Федецький прокоментував гостьову поразку синьо-жовтих від Чехії (2:3) у рамках третього туру Ліги В Ліги націй.

Ексоборонець збірної України Артем Федецький висловився щодо поразки збірної України у матчі із Чехією (2:3) в третьому турі Ліги В Ліги націй.

«По-перше, результат не такий, як хотілось, тим паче другий матч поспіль. Такий нюанс – чому ми не можемо грати безпосередньо з початку матчу? Видно, що команда фізично готова, можливо, психологічні моменти, проблеми, бо видно, що другий тайм – хотіли зрівняти».

Експерт наголосив на проблемі збірної, яку помітив ще з Євро-2024.

«Матчі проти Албанії (1:2) та Румунії (0:3) на Євро – не вистачає характеру. Ми граємо більш такий інтелігентний футбол. Всі дуже гарно вміють працювати з м'ячем, з хорошою передачею, з хорошими технічними даними, тактичними, але немає такого по-спортивному хорошого хуліганського».

На думку колишнього футболіста, тренерському штабу є сенс задуматися про зміну тактики.

«Ми намагаємося грати красиво, гарно, контроль м'яча, але він трішки вже піднадоїв. Якби ми навпаки спробували віддати м'яч, а особливо при тому, що у нас швидкі фланги – ми могли б зіграти й чекати на свій шанс на контратаках», – сказав Федецький у програмі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Збірна України після поразок від Албанії та Чехії на старті Ліги націй поки посідає останнє місце у своїй групі;
  • Федецький виступав за синьо-жовтих з 2010 по 2016 рр. (53 матчі, два голи, чотири асисти).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн