Футбол

Гравець Динамо серед найдорожчих на своїй позиції у європейських лігах не з топ-6: це не Шапаренко і не Бущан

Віктор Глухенький
Переглядів 1433
1 голос
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
Міжнародний центр спортивних досліджень опублікував рейтинг найдорожчих нападників віком до 23 років, які грають поза провідною шісткою європейських чемпіонатів, включивши до нього нападника київського Динамо.

Нападника національної збірної України та київського Динамо Владислава Ваната було включено до рейтингу найдорожчих форвардів віком до 23 років, які не грають у топ-6 європейських чемпіонатах.

У табелі про ранги від CIES (міжнародний центр спортивних досліджень) українець посів п'яту сходинку, а його трансферну вартість було оцінено у 21.9 мільйонів євро, що значно перевершує його ринковий прайс.

  • За підсумками жеребкування  основного раунду Ліги Європи Динамо дістало в суперники італійські Рому та Лаціо, іспанський Реал Сосьєдад, турецький Галатасарай, чеську Вікторію, латвійський РФШ та німецький Хоффенхайм.
  • На внутрішній арені команда Олександра Шовковського після п'яти турів (три зіграних матчі) має в активі дев'ять очок та займає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 14 вересня, гра розпочнеться о 15:30.
  • У цьому сезоні Владислав Ванат відіграв за Динамо вісім поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного нападника у 10 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн