Футбол

«Це нападник рівня Першої ліги»: Кварцяний не стримався і розніс найдорожчого форварда в історії Шахтаря

Дмитро Вєнков
Переглядів 10538
6 голосів
Лассіна Траоре, фото: ФК Шахтар Донецьк
Колишній головний тренер Волині Віталій Кварцяний висловив своє розчарування Шахтарем на початку сезону. Експерт не соромлячись розніс зірок «гірників».

Легенда Волині Віталій Кварцяний в інтерв’ю сайту «Український футбол» висловив власну думку про старт Шахтаря у новому сезоні. В експерта є питання до усіх ліній команди.

Воротар та оборона не вселяють впевненості тренеру.

«Від футболістів Шахтаря завищені сподівання, тому вони починають думати, що вже є зірками. Але на полі цього не відчувається. Не найкращим чином діє зараз Дмитро Різник, хоча він непоганий воротар. Оборона – взагалі невпевнена. У Шахтарі нема у захисті й на воротах гравців міжнародного рівня».

В центрі поля також Кварцяний чекає на більше.

«У півзахисті лише Георгій Судаков іноді себе проявляє, всі решта… Тарас Степаненко – професіонал, «ригає» на полі за всіх, але через вік він вже здає. А без нього Шахтар взагалі безпорадний».

Напад коуча також розчаровує, особливо Лассіна Траоре.

«В атаці в них немає топового нападника! Траоре – це нападник рівня Першої ліги, Данило Сікан – нестабільний. Напевно, Шахтар слухає агентів і бере незрозумілих гравців в атаку», – сказав Кварцяний.

  • Шахтар, після чотирьох проведених матчів посідає дев’яте місце в УПЛ, маючи в активі шість очок;
  • Цікаво, що Траоре, якого розкритикував Кварцяний, є найдорожчим нападником в історії донеччан. Влітку 2021 року його купили з Аяксу за десять мільйонів євро. В цьому сезоні у чотирьох поєдинках він не відзначався результативними діями.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн