Футбол

Не Динамо, не Полісся і навіть не Олександрія: Кварцяний назвав насправді найкращий клуб УПЛ прямо зараз

Олександр Калінін
Переглядів 44874
22 голосів
Віталій Кварцяний, фото: ФК Волинь
Відомий український тренер Віталій Кварцяний розповів, яка команда чемпіонату України справила на нього найбільше враження на старті нового сезону.

Колишній тренер Волині і ряду інших клубів Віталій Кварцяний в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» поділився своїми враженнями від старту УПЛ. Найбільше йому подобається львівський Рух.

«Мені дуже імпонує Рух, який покращує свій проект з кожним роком – команда прогресує на очах. Відчувається, що Рух провів серйозні збори з великими навантаженнями. Не всі гравці витримали – Сапуга, Пастух, Слюбик отримали травми, але і без провідних футболістів Рух тримається наверху таблиці». 

Кварцяний також згадав про ще три команди.

«Також відзначу Олександрію Ротаня, на третє місце поставлю ЛНЗ, четверте віддам Динамо. Мені дуже сподобалося, як черкаський клуб грав проти Динамо – дуже агресивно, переграючи киян в атлетизмі та міці. І це при тому, що команда сформувалася не так давно. Такий стиль мені подобається». 

Рух наразі йде третім у таблиці, Олександрія лідирує у чемпіонаті, ЛНЗ розташовується на п’ятому місці, а Динамо – четверте.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн