Футбол

«Це вже зовсім інша історія»: Ребров зробив рішучу заяву про Динамо і виніс вердикт команді Шовковського

Дмитро Вєнков
Переглядів 5856
6 голосів
Олександр Шовковський і Сергій Ребров. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав оцінку сьогоднішньому Динамо. Він вважає, що команда під керівництвом Олександра Шовковського має великий потенціал.

Керманич збірної України Сергій Ребров в інтерв’ю сайту «Український футбол» відповів, чи справді Динамо поки не готове до Ліги чемпіонів і йому краще зіграти в Лізі Європи в цьому сезоні.

«Ліга чемпіонів у порівнянні з Лігою Європи – інший рівень. Та подивімося на команди, що у цьому сезоні гратимуть в ЛЄ: Манчестер Юнайтед, Тоттенхем, Порту, Рома. Хіба це не команди рівня ЛЧ?».

Тренер шкодує, що біло-сині не пробилися до ЛЧ, однак вірить у те, що добре проявлять себе у ЛЄ.

«Шкода, що Динамо не змогло пробитися до Ліги чемпіонів. Але тепер кияни мають показати свій рівень в Лізі Європи. З усіма суперниками можна грати й перемагати. Я думаю, що можна сміливо ставити ціль виходу до плей-оф. Віра в це Динамо є».

Ребров позитивно оцінив шлях киян у кваліфікації ЛЧ, попри підсумкову невдачу.

«Якби використали всі моменти у грі-відповіді проти Зальцбургу, то могли й австрійців пройти. Всі шість ігор у кваліфікації Ліги чемпіонів (по дві проти Партизану, Рейнджерс та Зальцбургу), я б однозначно заніс до активу Динамо, скажімо так. До нового сезону команда підготувалася добре».

Ребров зізнався, що йому подобається Динамо зразка літа 2024 року.

«І не лише мені подобається. Так, повторюся, шкода, що до Ліги чемпіонів не потрапили, але у порівнянні з минулим сезоном, коли був Мірча Луческу і не потрапили нікуди – навіть у Лігу конференцій, то сьогодні це вже зовсім інша історія», – сказав Ребров.

У п’ятницю, 30 серпня, Динамо дізналося своїх суперників на загальному етапі ЛЄ.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн