Футбол

Росіяни знищили готель, де мали жити гравці Шахтаря: чи відбудеться гра 5-го туру між Кривбасом та «гірниками»

Віктор Глухенький
Переглядів 452
3 голоси
Руїни готелю «Аврора». Фото: Google
У ніч на 27 серпня, внаслідок ракетного обстрілу військами РФ Кривого Рогу сильно постраждав готель, де мав проживати чемпіон Української Прем'єр-ліги Шахтар перед поєдинком проти місцевого Кривбасу.

Російсько-окупаційні війська вкотре обстріляли Кривий Ріг. Цього разу найбільшої руйнації зазнав готель «Аврора», який розташований у центрі Кривого Рогу. За інформацією порталу Tribuna, саме у цьому готелі мали проживати гравці та тренерський штаб Шахтаря перед матчем п’ятого туру УПЛ проти Кривбасу.

«Шахтар вже знайшов новий готель і підтвердив, що матч відбудеться без змін 1.09 в Кривому Розі. Дякуємо гірникам за підтримку – це зараз важливо для нашого міста», – йдеться у коментарі пресслужби Кривбасу у новині телеграм-каналу «Український футбол онлайн».

  • Внаслідок чергової підступної атаки РФ загинули двоє людей, п'ятеро отримали поранення, а ще двоє, ймовірно, залишаються під уламками. 
  • Готель «Аврора» знаходиться в центральній частині Кривого Рогу, неподалік торгового центру, магазинів та ресторану. У кварталі від нього розташовані будівлі міської ради та мерії.
  • Поєдинок п’ятого туру УПЛ Кривбас – Шахтар заплановано на 1 вересня. Гра у Кривому Розі розпочнеться о 18:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн