Футбол

ЛНЗ у вольовому стилі обіграв Карпати у матчі УПЛ: команда колишнього тренера Шахтаря піднялася у зону ЛЧ

Віктор Глухенький
Переглядів 247
2 голоси
Амбросій Чачуа та Шота Нонікашвілі. Фото: ФК Карпати (Львів)
У завершальному поєдинку четвертого туру Української Прем’єр-ліги черкаський ЛНЗ переграв львівські Карпати та піднявся на другу сходику у чемпіонських перегонах (2:1).

Через тривалу повітряну тривогу у переважній більшості областей України поєдинок у Черкасах зсунули на кілька годин, але він все ж був зіграний сьогодні. 

У першому таймі команди намагалися діяти досить агресивно, створювати моменти, але гол трапився лише один. Його автором став один з лідерів Карпат Чачуа.

▶️  Відео голу Амбросія Чачуа дивіться за ПОСИЛАННЯМ   

Однак по перерві господарі поля гру перевернули: спершу досить швидко рахунок вдалося зрівняти, завдяки розкішному голу від Пасіча, трохи згодом вдруге засмутив Олександра Кемкіна Яшарі.

▶️  Відео голів Геннадія Пасіча та Мухаррема Яшарі 

Більше голів підопічні Андреса Карраско, який починав свій тренерський шлях в Україні з молодіжної команди Шахтаря, більше не забивали.

Україна. Прем’єр-ліга

4-й тур

ЛНЗ (Черкаси)  – Карпати (Львів) 2:1 (0:1)

Гол: Пасіч, 62, Яшарі, 77  – Чачуа, 34.

  • Після перемоги над Карпатами ЛНЗ піднявся на другу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, а Карпати опустилися на десяту.
  • У наступному турі ЛНЗ на виїзді зіграє проти київського Динамо. Поєдинок у Києві заплановано на 1 вересня. Гра розпочнеться о 15:30.
  • Карпати у турі номер п’ять вдома прийматимуть полтавську Ворсклу. Гра у Львові відбудеться 21 серпня. Стартовий свисток на стадіоні «Україна» пролунає о 13:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн