Футбол

Верес здобув першу перемогу в сезоні УПЛ, опустивши Колос у зону вильоту: результат матчу

Євген Чепур
Переглядів 133
1 голос
Колос – Верес. Фото: Google
У понеділок, 26 серпня, в с. Ковалівка відбувся матч четвертого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграли місцевий Колос і рівненський Верес. Гра завершилася з рахунком 0:1.
  • Колос і Верес раніше зустрічалися 11 разів у рамках УПЛ, Першої та Другої ліг, а також Кубка України. 
  • Ковалівці провели дев’ять успішних матчів проти однієї перемоги рівненського колективу і ще одна гра завершилася нічиєю. 
  • Команди востаннє грали наприкінці лютого цього року, коли голи Андрія Цурікова та Гітіса Паулаускаса принесли перемогу Колосу(2:0).

Перший тайм у виконанні команд не зміг порадувати вболівальників забитими голами. Варто відзначити скасований через офсайд гол Степанюка.

Другий тайм впевненіше розпочали гості, які на 54-й хвилині вийшли вперед у цій зустрічі. Результативний удар на свій рахунок записав Шарай.

УПЛ, четвертий тур

Колос – Верес – 0:1

Голи: Шарай, 54

  • Після сьогоднішньої гри Верес набрав чотири очка та піднявся на 11-те місце. У Колоса досі жодної перемоги та два пункти в активі, що дає змогу команді посідати лише 15-ту позицію у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі Колос зіграє проти Олександрії. Матч заплановано на 31 серпня. Верес у перший день осені зіграє проти київського Лівого Берега. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн