Футбол

Історичний гол Лівого Берега та скасований дебютний м’яч Петряка: як дебютант УПЛ зіграв з Чорноморцем

Євген Чепур
Переглядів 198
1 голос
Лівий Берег – Чорноморець. Фото: Лівий Берег
У четвертому турі Української Прем'єр-Ліги у понеділок, 26 серпня, в Києві зустрічалися Лівий Берег та Чорноморець. Гра завершилася з рахунком 1:0.
  • В Українській Прем'єр-Лізі команди між собою ще не зустрічалися. 
  • У Кубку України минулого сезону Чорноморець здобув перемогу над Лівим Берегом з рахунком 2:1. Голами у складі одеситів відзначилися Орест Кузик і Йон Шпорн, а у киян забив Андрій Якимів.
  • Іван Петряк дебютував у складі одеської команди.
  • Через сьогоднішню ракетно-шахедну атаку нашої країни з боку російських терористів матч розпочався пізніше, а саме о 17:00.

Господарі поля були сповнені бажання набрати перші очки та забити дебютний гол в рамках УПЛ, тому кияни діяли активніше за одеситів на початку зустрічі та намагалися створювати небезпеку протягом усього тайму.

Старання Лівого Берега на 29-й хвилині були винагородженні історичним голом в еліті вітчизняного футболу. Результативного удару завдав Якимів, пробивши в лівий нижній кут.

▶️ Відео голу у матчі Лівий Берег – Чорноморець дивіться за ПОСИЛАННЯМ

На 42-й хвилині зустрічі, здавалося, що Чорноморець зрівняв рахунок, але у Петряка був зафіксований офсайд.

Другий тайм пройшов у рівній боротьбі, але жодній з команд не вдалося відзначитися голом, незважаючи на кілька небезпечних моментів у виконанні одеситів. У підсумку ЛБ здобув своє першу перемогу в УПЛ.

УПЛ, четвертий тур

Лівий Берег – Чорноморець – 1:0

Голи: Якимів, 29

  • Після сьогоднішнього матчу Лівий Берег з трьома балами піднявся на 11-те місце у турнірній таблиці УПЛ. У Чорноморця 12-та позиція та також три пункти в активі.
  • У наступному турі Чорноморець зіграє проти Полісся. Матч заплановано на 31 серпня. Лівий Берег у перший день осені зіграє проти рівненського Вереса.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн