Футбол

Відбувся матч УПЛ між Кривбасом Вернидуба та Інгульцем Кобіна: один з головних тренерів отримав червону картку

Дмитро Вєнков
Переглядів 1286
2 голоси
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
У неділю, 25 серпня, Кривбас на своєму полі поділив очки з Інгульцем (1:1) у рамках четвертого туру чемпіонату України. Усі голи матчу були забиті в першому таймі.

Кривбас та Інгулець розписали нічию із рахунком 1:1 в другому турі УПЛ.

⚽️Відео голів матчу⚽️

Гості несподівано вже на шостій хвилині матчу відкрили рахунок силами Олександра П’ятова. Той протягнув м’яч до воріт суперника та з другої спроби вразив «дев’ятку» красивим ударом на виконання.

Кривбас відігрався на 40-й хвилині. У швидкій атаці Максим Луньов виконав простріл на Олега Кожушка, а той технічно п’ятою з розвороту переправив круглого в ціль.

Цікаво, що на 90-й хвилині цієї зустрічі з технічної зони був вилучений головний тренер Інгульця Василь Кобін.

Футбол. УПЛ. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». Четвертий тур

Кривбас – Інгулець – 1:1

Голи: Кожушко, 40 – П’ятов, 6

Вилучення: Кобін, 90 (поза полем)

  • Кривбас посідає третє місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі сім очок. В наступному турі 1 вересня команда вдома прийме Шахтар;
  • Перед цим, 29 серпня, підопічні Юрія Вернидуба проведуть гостьовий матч-відповідь із Бетісом в рамках раунду плей-оф кваліфікації до Ліги конференцій (перша зустріч завершилася поразкою української команди із рахунком 0:2);
  • Інгулець розташовується на 11-й позиції із трьома набраними балами. 30 серпня команда Кобіна в гостях протистоятиме Руху.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн