Футбол

«Дуже потужне підсилення»: Протасов назвав трьох найкращих гравців Динамо прямо зараз

Віктор Глухенький
Переглядів 360
1 голос
Олександр Піхальонок. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній нападник київського Динамо та Дніпра Олег Протасов, говорячи про лідерів команди Олександра Шовковського, виділив одразу трьох виконавців.

Олег Протасов в переддень гри Динамо проти Зальцбурга у фінальній кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25 років виокремив ключових виконавців команди Олександра Шовковського.

«Лідером Динамо, якщо ми говоримо про роздягальню, точно є Андрій Ярмоленко. Якщо ж говорити про найкращого на полі, я б виокремив Миколу Шапаренка.

Звісно, Піхальонок – дуже потужне підсилення для Динамо. Мені він завжди подобався, до речі», –  розповів Протасов в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

  • Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на завтра, середу 21 серпня. Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.
  • На внутрішній арені після трьох турів (дві зіграні гри) Динамо має в активі шість залікових балів та займає третю сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.
  • У турі номер чотири Динамо вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Зустріч у Києві буде зіграно 24 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн