Футбол

Вихованець Карпат загинув на війні: герой пав смертю хоробрих в боях за Курську область

Євген Чепур
Переглядів 364
1 голос
Ігор Северенчук. Фото: Google
Вчора, 16 серпня, стало відомо про чергову смерть українського футболіста у боротьбі з російськими військами – загинув вихованець Карпат Ігор Северенчук.

Війна українського народу з російськими окупаційними військами продовжується. Кожного дня гинуть сміливі захисники своєї землі у битві з підданими Володимира Путіна. Цього разу трагічна участь спіткала вихованця львівських Карпат Ігоря Северенчука. Про це повідомила пресслужба клубу у соціальних мережах.

«З глибоким сумом повідомляємо про ще одну втрату в ДЮСШ Карпати. Під час бойових дій на території Курської області рф загинув Ігор Северенчук. Ігор був вихованцем нашої школи, 1993 року народження. Його тренером був Генадій Броніславович Погорілець.

Ігор Северенчук служив головним сержантом десантно-штурмового взводу та був відзначений низкою нагород: «Незламним героям російсько-української війни», відзнакою «Хрест пошани», відзнакою командира оперативно-тактичного угрупування «Лиман», нагрудним знаком «За військову доблесть», «Золотим хрестом» та орденом «За мужність». Щирі співчуття рідним і близьким. Дякуємо Герою за захист. Вічна пам’ять», – йдеться у повідомленнні ДЮСШ Карпати.

  • Сайт Sport-express.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким українського героя.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн