Футбол

Трансфер хавбека Шахтаря у Чорноморець зірвався, а Пушичу він не потрібен: «‎гірники» ухвалили жорстке рішення

Євген Чепур
Переглядів 512
1 голос
Іван Петряк. Фото: Google
Півзахисник донецького Шахтаря Іван Петряк не перейшов до одеського Чорноморця і повернувся до «‎гірників», які відправили вінгера тренуватися з командою U-16.

Трансфер Івана Петряка до Чорноморця зірвався, адже одесити так і не змогли погодити умови переходу з Шахтарем. Про це повідомив відомий український журналіст Михайло Співаковський.

«Взагалі, коли ми говоримо про ситуацію в клубі, то найхарактерніший момент – це те, що сталося з Іваном Петряком. Людина майже місяць була в Одесі й просто поїхала. І не через те, що він не пройшов перевірку Олександра Бабича.

Ми це чудово розуміємо – через те, що Шахтар і Чорноморець не змогли побудувати певну конструкцію в стосунках з футболістом».

Також інсайдер розкрив, яке жорстке рішення прийняли у Шахтарі по відношенню до футболіста, а саме – відправили тренуватися з командою U-16.

«Треба було просто виконувати свої обов'язки. Поділити зарплату гравця навпіл, чи дві третини один клуб, третину інший.

Зараз, наскільки я знаю, Петряк буде тренуватися з командою U-16, тому що U-17 поїхала на якийсь збір», – сказав журналіст в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Петряк належав Шахтарю з 2016-го по 2019 рік, а повернувся до клубу в 2022-му.
  • Другу частину минулого сезону Іван провів на правах оренди в житомирському Поліссі, де у семи матчах не відзначився жодною результативною дією.
  • Контракт вінгера з донецьким клубом розрахований до 30 червня 2026 року.
  • За національну збірну України вінгер провів п'ять матчів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн