Футбол

Металіст 1925 офіційно прийняв відставку Скрипника після фіаско у турнірі чотирьох: хто тренуватиме команду

Віктор Глухенький
Переглядів 204
2 голоси
Віктор Скрипник. Фото: ФК Металіст 1925
Харківський Металіст 1925 та Віктор Скрипник офіційно припинили співпрацю. Клуб та спеціаліст розійшлися полюбовно, тобто за згодою обох сторін.

Сьогодні, 27 липня, відбулася зустріч та розмова президента Металіста 1925 Володимира Носова та керманича дорослої команди синьо-жовтих команди Віктора Скрипника за підсумками якої власник клубу задовольнив прохання тренера про припинення співпраці за згодою сторін. 

«Металіст 1925 дякує Віктору Скрипнику та його асистентам за співпрацю та бажає успіхів у подальшій роботі», – йдеться в повідомленні харківського ФК.

Відомо також, що виконувачем обов’язків головного тренера Металіста 1925  буде тренер дубля Сергій Карпенко. Про це повідомив портал Tribuna. Офіційну інформацію про призначення нового головного тренера харківський клуб обіцяє оприлюднити незабаром.

Нагадаємо, що Скрипник самовільно подав у відставку з посади головного тренера Металіста 1925 одразу після поразки своєї команди від київського Лівого Берега у півфіналі «Турніру чотирьох» за право грати в УПЛ (1:1, 4:5 після пенальті).

  • У підсумковій таблиці УПЛ в сезоні 2023/24 років Металіст 1925 посів останнє, 16-те місце.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн