Футбол

Дніпро-1 може повернутись у чемпіонат України наступного сезону: УАФ прийняла доленосне рішення

Євген Чепур
Переглядів 211
1 голос
УАФ. Фото: УАФ
Сьогодні, 22 липня, Виконком УАФ прийняв рішення щодо того, хто замінить Дніпро-1 в УПЛ, а також відреагував на прохання дніпровського клуба продовжити існування.

У понеділок, 22 липня, у Будинку футболу відбулося засідання Виконком УАФ, який ухвалив рішення про те, як визначиться команда, що замінить СК Дніпро-1 в УПЛ.

Також було розглянуто прохання дніпровської команди про збереження статусу професійного клубу. Дніпру-1 порадили звернутися в ПФЛ щодо членства в лізі й у разі позитивного рішення отримати право не брати участі в турнірах сезону 2024/2025, а з можливістю повернення до змагань у ПФЛ у наступному сезоні за умови отримання відповідного атестату. Про це повідомив сайт УАФ.

Це значить, що, якщо ПФЛ погодиться, то у наступному сезоні Дніпро-1 знову зможе радувати своїх вболівальників на полі, але розпочне свій шлях команда з Другої ліги України.

  • Дніпро-1 через фінансові труднощі вирішив знятися зі змагань на сезоні 2024/25.
  • У минулому розіграші УПЛ команда Юрія Максимова фінішувала на четвертому місці в чемпіонаті України та отримала право зіграти у кваліфікації Ліги конференцій.
  • Першим суперником дніпрян мала стати угорська Академія Пушкаша (25 липня і 1 серпня).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн