Футбол

На зборах УПЛ хотіли пожиттєво відсторонити Русола від футболу: відомо, який клуб висунув таку пропозицію

Євген Чепур
Переглядів 427
1 голос
Андрій Русол. Фото: Google
Стало відомо, який клуб УПЛ виступив з ініціативою про довічне відсторонення виконавчого директора Дніпра-1 Андрія Русола від футбольної діяльності.

На засіданні клубів Української Прем'єр-ліги була озвучена пропозиція про те, щоб довічно дискваліфікувати виконавчого директора Дніпра-1 Андрія Русола від футбольної діяльності.

Причина такого кардинального рішення полягає в тому, що ніби Русол та його діяльність винні у розпаді Дніпра та ситуації, у якій опинився Дніпро-1.

Клуб, який виступив з подібною ініціативою, відразу залишався невідомим.

Сьогодні, 19 липня, телеграм-каналу «Футбол з вертольоту», повідомив, що пропозицію про довічне відсторонення Русола від футбольної діяльності озвучив львівський Рух.

«Тим таємним клубом, який ратував за відсторонення Русола, як подейкують, був Рух. Ще одна інтрига в цій пʼєсі і чудовий шанс для молодого клубу уколоти свого більш іменитого сусіда».

  • Останнім часом Русол неофіційно допомагає Карпатам, але вже незабаром його мають офіційно представити генеральним директором львівського клубу.
  • На посаді виконавчого директора дніпрян 41-річний фахівець працює з 2019 року. До цього Русол обіймав аналогічну посаду в Дніпрі (2012-2017).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн