Футбол

Ярмоленко почув ім’я свого наступника в Динамо: джерело повідомило про складні переговори по трансферу таланта

Дмитро Вєнков
Переглядів 1248
1 голос
Рамік Гаджиєв (праворуч). Фото: СК Дніпро-1
Відомий журналіст Михайло Співаковський повідомив деталі переговорного процесу Динамо з трьома талантами Дніпра-1. Поки найтяжче дається кейс Раміка Гаджиєва.

Динамо після трансферів з Дніпра-1 Олександра Піхальонка та Валентина Рубчинського взялося за організацію переходів гравців юнацької команди дніпрян.

Журналіст Михайло Співаковський повідомив, що вінгер Рамік Гаджиєв, з яким переговори даються найтяжче, може стати потенційною заміною для ветерана Андрія Ярмоленка.

«Данило Хан, як і Денис Жданов, наче вже динамівець. По Гаджиєву ситуація набагато складніша. Він той самий вінгер, який теоретично може замінити Ярмоленка на довгий термін».

Щодо цього переходу буде прийнято колегіальне рішення.

«Так, Динамо веде перемовини з Дніпром-1 та (мабуть) гравцем. З погляду людей, які захищають інтереси Гаджиєва, то Рамік має право голосу. Саме він і буде вирішувати [майбутнє]».

Журналіст озвучив, коли може відбутися трансфер Гаджиєва.

«Десь після закінчення юнацького чемпіонату Європи (28 липня) можна буде ухвалювати якісь рішення з боку Раміка. Я чув, що інтерес також виявляють Полісся та Олександрія», – розповів Співаковський у подкасті телеграм-каналу «ТаТоТаке».

  • Зазначимо, що Гаджиєв минулого сезону провів вісім матчів за Дніпро-1 та забив один гол;
  • Контракт 18-річного гравця з дніпрянами чинний до 30 червня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його вартість у 300 тисяч євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн