Футбол

Чорноморець змусив Антонова заплатити 140 тисяч після переходу в Олександрію: схожа історія була з Дулубом

Євген Чепур
Переглядів 297
1 голос
Олексій Антонов. Фото: ФК Олександрія
Одеський Чорноморець змусив тренера ФК Олександрія Олексія Антонова заплатити солідну суму, яку «‎моряки» витратили на навчання фахівця та отримання диплому PRO.

Чорноморець планував призначити Олексія Антонова головним тренером після відходу Романа Григорчука, а коли стало відомо, що фахівець домовився з ФК Олександрія, то одеський клуб змусив його заплатити гроші, витрачені на навчання. Про це розповів Михайло Співаковський.

«Олексій Антонов, якого хотіли призначити головним тренером, хоча в нього вже майже був підписаний контракт з Олександрією. Коли з’ясувалося, що Антонов вже не може переграти ситуацію, бо вже дав там слово, потиснув руки, все підписав. 

Йому кажуть [у Чорноморці]: «Пане Олексію, у минулому сезоні ви отримували Pro-диплом, і клуб за вас платив гроші. Поверніть будь ласка, грошики в казну клубу». Мені сказали суму – це 140 тисяч гривень. І Антонов її сплатив».

Журналіст порівняв цю ситуацію з епізодом у тренерській кар’єрі Олега Дулуба.

«Мені це нагадало історію з Дулубом ще за інших керівників. Коли він від’їзжав з Одеси, то сплатив все до останньої копійки, враховуючи орендовану квартиру в ЖК «Альтаїр» на Таїрово. Людина по факту заробила в Чорноморці 0», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

🔥У Чорноморці вже прокоментували ситуацію з АнтоновимЧИТАТИ ТУТ.

  • Антонов з грудня 2021 року обіймав посаду помічника Романа Григорчука, а зараз займає аналогічну посаду в Олександрії.
  • У минулому сезоні Чорноморець з 32 балами фінішував на 12 місці у турнірній таблиці УПЛ, а ФК Олександрія стала восьмою з 24-ма балами в активі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн