Футбол

Морозюк зустрівся з Юлією Тимошенко: екскапітан Динамо розповів подробиці

Євген Чепур
Переглядів 688
2 голоси
Микола Морозюк і Юлія Тимошенко. Фото: телеграм-канал Бомбардир
Колишній гравець київського Динамо та національної збірної України Микола Морозюк розповів про зустріч з лідеркою партії «Батьківщина‎» Юлією Тимошенко.

Микола Морозюк в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua сказав, що зустрівся з Юлією Тимошенко не для обговорення свого політичного майбутнього.

«Це була товариська зустріч. Чи пішов я в політику? Ні, в політику я не пішов. З Юлією Володимирівною – це була частково запланована, частково спонтанна зустріч, на якій ми були присутні з моїми друзями. Я навіть не зрозумів, звідки це фото з’явилося в інтернеті».

Проте ексгравець Динамо не став категорично стверджувати, що у майбутньому не піде у політику.

«Що це була за зустріч? У мене немає чіткої відповіді, тому я не знаю, як вам відповісти. Поки що немає чого говорити. Можливо, в подальшій перспективі плани якісь і є, але як воно буде поки важко сказати. 

Юлія Володимирівна – це досвідчена людина, яка багато чого побачила в політиці. Вона ділилася з нами своїм життєвим досвідом, розповідала, як не повторювати її помилки», – сказав Морозюк.

  • Морозюк найбільших успіхів у кар'єрі досяг у Динамо, за яке провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець, окрім Динамо, захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металурга з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та Іпсонаса з Кіпру.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів та забив один гол.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн