Футбол

Збірна України мала отримати іншого тренера: журналіст сказав, на яку престижну посаду хотіли вмовити Реброва

Дмитро Вєнков
Переглядів 3726
5 голосів
Сергій Ребров. Фото: УЄФА
Відомий журналіст Ігор Бурбас розповів, що нинішній головний тренер національної збірної України Сергій Ребров міг стати президентом УАФ замість Андрія Шевченка.

Журналіст Ігор Бурбас повідомив, що Сергій Ребров, який влітку 2023 року отримав призначення на посаду головного тренера збірної України, а у січні 2024-го став віцепрезидентом УАФ, міг отримати вищу посаду.

«Я точно знаю, що Реброву пропонували стати президентом УАФ ще до того, як запропонували Андрію Шевченку. За моєю інформацією, це був той момент, коли Андрія Павелка вирішили остаточно збивати, тому що він в корупції погряз, «людині тут не місце».

Інсайдер також розповів, чому Ребров відмовився від такої пропозиції.

«Коли шукали наступника, першим пропонували Реброву. З того, що знаю я, то він відмовився сказавши: «Я тренер, а не функціонер чи політик. Я хотів би, якщо повертатися в Україну, то не в крісло президента УАФ, а в крісло головного тренера збірної», – розповів Бурбас в ефірі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Нагадаємо, що нинішній президент УАФ – Шевченко – також очолював збірну України (2016-2021). В січні він став головою асоціації.
  • Ребров має контракт до 31 липня 2026 року. На Євро-2024 його підопічні не зуміли вийти з групи E, набравши чотири бали.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн