Футбол

Маркевич отримав бажаного гравця: Карпати підписали захисника, що вже грав в ідентичному клубі і був у збірній

Дмитро Вєнков
Переглядів 482
4 голоси
Денис Мірошниченко. Фото: ФК Карпати (Львів)
Львівські Карпати Мирона Маркевича оголосили про підписання контракту із 29-річним українським правим захисником Денисом Мірошниченком. В минулому сезоні футболіст виступав за Дніпро-1.

У понеділок, 8 липня, пресслужба Карпат офіційно оголосила про перехід до своїх лав оборонця Дениса Мірошниченка, прихід якого анонсував головний тренер Мирон Маркевич.

За даними авторитетного порталу Трансфермаркт, за цей перехід «леви» сплатили Дніпру-1 500 тисяч євро. Угоду сторони підписали до 30 червня 2026 року.

  • В минулому сезоні Мірошниченко провів за Дніпро-1 29 матчів, у яких забив один гол та оформив дві результативні передачі;
  • З 2013 по 2019 рр. захисник виступав за ортодоксальні КПФ Карпати (144 матчі, чотири голи, п'ять асистів);
  • Також має досвід гри за Кривбас (2013, дев'ять матчів).
  • В березні 2023 року Мірошниченка викликали до лав національної збірної України на гостьовий поєдинок проти Англії (0:2) в першому турі відбору до Євро-2024, але він провів його в запасі;
  • Карпати за підсумками минулого сезону посіли друге місце у Першій лізі та напряму підвищилися у класі. 3 серпня підопічні Маркевича стартуватимуть у новій кампанії УПЛ гостьовим поєдинком проти рівненського Вереса.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн