Футбол

Срна намагається допомогти своєму ексклубу: спортдир Шахтаря заявив про можливий трансфер гравця «гірників‎»

Євген Чепур
Переглядів 224
1 голос
Даріо Срна. Фото: Google
Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна поспілкувався з головним тренером Хайдука Дженнаро Гаттузо про можливий перехід до хорватського клубу бразильського легіонера донеччан.

Вчора, 6 липня, Шахтар зіграв внічию у товариському матчі з Хайдуком з рахунком 1:1

Даріо Срна, який до переходу в Шахтар виступав саме за цей хорватський клуб поспілкувався з італійським наставником Хайдука Дженнаро Гаттузо. Спортивний директор відверто зізнався, що хоче допомогти хорватам з кадрами.

«Два дні тому я вечеряв із Дженнаро [Гаттузо]. Йому потрібні два нападники. Щиро кажучи, він нас теж питав. Була ще наша скаутська служба. Не має значення, що хтось думає, я завжди готовий допомогти Хайдуку. Сьогодні без двох крайніх нападників, які мають значення, ви не є небезпечними». 

Даріо розповів, що мова йшла про можливий перехід одного з бразильців Шахтаря до хорватського клубу.

«Ми говорили про бразильця, але треба почекати і подивитися, чи матиме він можливість перейти до Хайдука. Зараз він травмований, він наш третій нападник... Треба подивитися, хто прийде, а хто піде, а щодо Хайдука, я завжди в розпорядженні Хайдука, у мене серце Хайдука, – сказав Срна у коментарі 24sata.

  • Відзначимо, що флангових нападників (вінгерів) з Бразилії у Шахтарі троє – Егіналду, Кевін та Невертон. Але жоден з них не травмований.
  • Срна виступав за Хайдук з 1999-го по 2003 рік.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн