Футбол

«Мені все одно. Ти вийдеш і зробиш»: як екстренер Шахтаря змусив грати травмованого футболіста

Олександр Калінін
Переглядів 1382
1 голос
Андрес Карраско, фото: ФК Шахтар Донецьк
Лівий захисник Осієка, що належить Шахтарю, Олександр Драмбаєв розповів про досвід роботи з іспанським спеціалістом Андресом Карраско, який тепер очолює ЛНЗ.

На днях новим головним тренером ЛНЗ став Андрес Карраско, який вже мав досвід роботи в Україні – з літа 2018-го по літо 2019-го він очолював Шахтар U-19.

Тоді там виступав лівий захисник Олександр Драмбаєв, який в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розповів про свій досвід співпраці з іспанським спеціалістом.

«Карраско класний психолог. Я пам'ятаю випадок з матчу проти Ворскли. Ми перший тайм програвали 0:1 і я ще його ніколи таким злим не бачив. У перерві він накричав на нас».

Драмбаєв згадав, що саме сказав Карраско і чи принесло це результат.

«У нас один хлопець був трохи травмований, який сидів на заміні, й Андрес йому сказав: «Все, переодягайся. Ти будеш зараз грати. Мені все одно, ти вийдеш і зробиш все, щоб допомогти нам».

Олександр додав, що після гри тренер сам їх заспокоював.

«Ми трохи перелякались, адже ще дітками трішки були. Але ми вийшли та виграли цей матч 2:1. А потім сам Карраско нас вже і заспокоював», – розповів Драмбаєв.

Той матч пройшов восьмого березня 2019 року. Шахтар у другому таймі виграв завдяки дублю Артема Бондаренка. На заміну у донеччан тоді вийшли Сергій Снісар, Клим Приходько і Станіслав Біблик.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн