Футбол

Лунін своїми діями шкодить Кепі: відома реакція воротаря Челсі на невизначеність українця в Реалі

Віктор Глухенький
Переглядів 110
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Google
Колишній голкіпер Реала Кепа Аррісабалага, який виступав у Мадриді на правах оренди, може повернутися до королівського клубу, але все залежить від рішення не Карло Анчелотті, а Андрія Луніна.

Подальшу долю Кепи Аррісабалаги може вирішити Андрій Лунін. Річ у тому, що за словами журналіста Томаса Гонсалеса Мартіна, Кепа вважає, що затримка у вирішенні майбутнього Луніна дуже згубна для нього. Мова йде про те, що український воротар й досі не вирішив, продовжувати йому контракт з королівським клубом чи ні і саме тому оренда Кепи була завершена, а не пролонгована і він повернувся до Челсі.

Джерело стверджує, що Аррісабалага хоче, щоб, цитуємо:

«Майбутнє його українського партнера по команді (Луніна) було вирішено, щоб він (Кепа) міг залишитися в Реалі й бути дублером Тібо Куртуа».

Поки ж Реал не збирається викуповувати контракт Кепи у Челсі, поки не піде Лунін. Якщо ж українець все ж продовжить контракт, повноцінний трансфер Аррісабалаги буде повністю виключений.

  • У сезоні 2023/24 років Андрій Лунін відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українського стража воріт з Реалом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 25 мільйонів у європейській валюті.
  • Кепа Аррісабалага у минулому сезоні провів за Реал 20 матчів: 18 пропущених голів, дев’ять кліншитів.
  • Новий сезон для Реала розпочнеться матчем за Суперкубок УЄФА проти італійської Аталанти, який заплановано на сьогодні, 14 серпня.
  • З букмекерськими котируваннями на гру у Варшаві можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн