Реал – Аталанта: відомий фаворит матчу за Суперкубок УЄФА – які шанси на трофей у Луніна та гол Мбаппе

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
427
1 голос
Реал – Аталанта: відомий фаворит матчу за Суперкубок УЄФА – які шанси на трофей у Луніна та гол Мбаппе
Постер до гри Реал – Аталанта. Фото: Google
Сьогодні, 14 серпня, буде зіграно поєдинок за Суперкубок УЄФА між Реалом та Аталантою. Букмекери вже визначилися з фаворитом та матчу, а Sport-express.ua розбирає лінію.

Сьогодні, у середу, 14 серпня, відбудеться поєдинок за Суперкубок УЄФА у якому зіграють тріумфатор Ліги чемпіонів мадридський Реал та володар кубка Ліги Європи італійська Аталанта з Бергамо.

🏟 Матч пройде на головному стадіоні Польщі «Народови» у Варшаві.

⏰ Гра розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet вже детально проаналізували шанси обох команд на перемогу та визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда італійського фахівця Карло Анчелотті.

Коефіцієнти на матч Реал  Аталанта:

  • Перемога Реалу  1.56
  • Нічия – 4.85
  • Перемога Аталанти – 6.40

Звертаємо вашу увагу і на ставку на загальний тріумф команд, тобто перемогу з урахуванням ймовірного додаткового часу та навіть серії післяматчевих пенальті.

  • Прохід Реалу – 1.27
  • Прохід Аталанти – 4.20

На рахунок результативності поєдинку, то аналітики впевнені, що гра скоріш за все має потішити вболівальників чималою кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає лише 1.58.

Щодо індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом (більше 0,5) має зірковий форвард-новачок Реала Кіліан Мбаппе – 2.00.

  • Український воротар Реала Андрій Лунін найпевніше розпочне матч проти Аталанти на лаві для запасних, а місце в основі займе Тібо Куртуа, який майже увесь минулий сезон відновлювався після травм.
  • У кампанії 2023/24 років українець відіграв у светрі королівського клубу у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах : 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».