Футбол

Лунін остаточно показав Кепі, хто головний у Реалі: відомо фінальне рішення клубу і чому вибір пав на українця

Дмитро Вєнков
Переглядів 465
1 голос
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Колаж: «Український футбол»
Впевнена гра голкіпера Реалу Андрія Луніна у домашньому матчі проти РБ Лейпциг (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів переконала босів «вершкових» не викуповувати в Челсі його конкурента Кепу Аррісабалагу.

Після матчу із РБ Лейпциг (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів керівництво Реалу настільки було задоволеним грою у воротах Андрія Луніна, що вирішило поставити крапку у перспективах перебування в команді його конкурента Кепи Аррісабалаги.

Менеджмент мадридців не збирається вести жодних переговорів з Челсі стосовно викупу або продовження оренди Аррісабалаги, адже український воротар продемонстрував готовність бути першим номером.

Лунін та Реал нині задоволені співпрацею.

«Лунін має контракт до червня 2025 року, і мадридці розглядають можливість продовжити його ще на кілька сезонів. Українець щасливий, що до нього нарешті відносяться справедливо».

В команді також віддають перевагу саме Луніну у воротах.

«Команда почувається набагато впевненіше, коли грає Лунін, а воротар також отримує більше впевненості від підтримки тренерського штабу та всіх своїх партнерів по команді».

Лунін краще адаптований у Реалі за Аррісабалагу і саме тому може вважатися більш оптимальною заміною для Тібо Куртуа, який нині відновлюється від травми.

«Лунін, який ділив роздягальню з Тібо Куртуа і роками жив тим, що означає належати до найкращого клубу світу, здається більш підготовленим.

Це правда, що у нього також були періоди, коли він не демонстрував впевненості, але зараз здається, що він більш готовий бути основним, принаймні до повернення Куртуа», – повідомляє Defensa Central.

  • Лунін в цьому сезоні відіграв 17 поєдинків (13 пропущених голів, вісім зустрічей «на нуль»);
  • Аррісабалага, який прийшов у команду влітку на правах річної оренди з Челсі, провів 18 матчів (18 пропущених голів та сім «сухих» зустрічей);
  • Наступну гру Реал пройде 18 лютого. Команда Анчелотті в гостях протистоятиме Райо Вальєкано у 25-му турі Ла Ліги.
  • Матч-відповідь із РБ Лейпциг у Мадриді «вершкові» зіграють 6 березня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн