Лунін почув жорсткий ультиматум від Переса: в Іспанії розповіли, що вимагає президент Реалу від українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2842
1 голос
Лунін почув жорсткий ультиматум від Переса: в Іспанії розповіли, що вимагає президент Реалу від українця
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Президент Реалу Флорентіно Перес поставив свого голкіпера Андрія Луніна перед вибором стосовно продовження кар’єри. Мадридці не хочуть втрачати гравця безплатно.

На президента Реалу Флорентіно Переса позитивне враження справив виступ воротаря Андрія Луніна у гостьовому матчі проти РБ Лейпциг (1:0) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Функціонер не готовий втрачати футболіста безплатно.

«У Мадриді чітко розуміють, що український воротар не може залишитися в клубі, якщо не продовжить контракт. Це була б дуже болюча втрата, і вони не хочуть, щоб це сталося таким чином».

В клубі розраховують на продовження контракту з Луніним. В іншому разі «вершкові» шукатимуть можливість продати його влітку адже розуміють, що нинішні вдалі виступи українця збільшують його вартість.

«Флорентіно ясно дав зрозуміти, що якщо він не підпише контракт, то підпише свій відхід з клубу. Водночас Лунін запевнив, що його мета – досягти успіху в Реалі, тому підписання угоди не повинно скласти труднощів», – повідомляє видання Don Diario.

  • Зазначимо, що контракт Луніна із Реалом чинний до червня 2025 року;
  • Кіпер в цьому сезоні відіграв 17 поєдинків (13 пропущених голів, вісім зустрічей «на нуль»);
  • Матч-відповідь із РБ Лейпциг у Мадриді «вершкові» проведуть 6 березня;
  • Наступна гра Реалу пройде 18 лютого. Команда Анчелотті в гостях протистоятиме Райо Вальєкано у 25-му турі Ла Ліги.