Футбол

«В мене не витримали нерви, я вимкнув телевізор»: легенда Динамо сказав все, що думає про розгром від Лаціо

Дмитро Вєнков
Переглядів 8641
6 голосів
Йожеф Сабо. Фото з відкритих джерел
Колишній футболіст та головний тренер Динамо Йожеф Сабо проаналізував домашню поразку біло-синіх від Лаціо (0:3) у рамках першого туру загального етапу Ліги Європи.

Легенда Динамо Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua прокоментував фіаско команди Олександра Шовковського у грі із Лаціо (0:3) у першому турі Ліги Європи.

«Коли рахунок став 0:3, то в мене вже не витримали нерви, я вимкнув телевізор. Потім трошки відійшов і все ж додивився гру до кінця. Якраз побачив, як вигнали Брагару з поля, показавши йому пряму червону картку».

В Сабо залишилися питання до суддівства.

«Так, фол був, але чому у кінцівці гри за ідентичне порушення, майже як під копірку, той наступив на гомілкостоп і цей на гомілкостоп, гравець Лаціо (Романьйолі) отримав жовту? Трохи дивне суддівство було, мені не сподобалося, але не в діях рефері головна причина поразки».

Експерт не бачить перспектив цього Динамо у Лізі Європи.

«Шовковський зараз має зрозуміти – з цими хлопчиками він у Європі далеко не піде. Динамо ніяке…».

Сабо відповів, чи могла б Динамо в другому таймі допомогти гра у два форварди, якби на поле одразу після перерви вийшов Едуардо Герреро.

«Не думаю. Результат закономірний. Що показало Динамо? Ну, тримали м’яч часом, але де? На своїй половині поля! І толку? У Лаціо значно краща, практично ідеальна, реалізація. А наші зусилля пропали марно, хоча моменти були – ось що прикро!».

Фахівець наголосив, що поки не бачить в Герреро гравця основи.

«Щодо Герреро, то він, як на мене, непоганий форвард. У Зорі навіть дуже добре виглядав, але Шовковський чомусь не бачить у ньому поки гравця основного складу. Побачимо, може й стане основним», – сказав Сабо.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн