Футбол

Вернидуб відреагував на поразку Кривбаса від Вікторії Пльзень і назвав причину: тренер виділив одного гравця

Дмитро Вєнков
Переглядів 1162
2 голоси
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди в першому домашньому матчі проти Вікторії Пльзень з рахунком 1:2 у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб висловився після поразки в першому поєдинку з Вікторією Пльзень із рахунком 1:2 у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

«Той результат, який ми сьогодні здобули, нас не задовольняє. По грі: виглядали непогано, протистояли хорошому супернику, який регулярно грає в єврокубках. В першому таймі грали непогано: забили хороший гол».

Коуч погодився, що другий тайм для його команди видався менш успішним.

«До перерви й моментів біля наших воріт я не памʼятаю, а от у другому перші 15 хвилин нас підвели. Непоганий мʼяч забив 16-річний гравець Вікторії, але, хочу сказати, що до цього, на мій погляд, там був фол на Твердохлібі. Рефері не побачив цього, отже там його не було».

Вернидуб наголосив, що його команду покарали за нереалізацію власних моментів.

«Другий гол – ми його зовсім не чекали. Підслизнувся наш центральний захисник – вони провели швидку атаку і забили знову. Після цього Кривбас знову почав грати у футбол. І були класні моменти – поперечина, вихід віч-на-віч. Але ми цим не скористались. Маємо 1:2».

Наставник висловив сподівання на позитивний результат за підсумками усього протистояння.

«Але ми програли тільки перший матч. В Пльзені нас чекає бій. Знаю свою команду, своїх хлопців – крові ми ще попʼємо, здаватись просто так точно не будемо. Шанси, на мій погляд, все рівно 50 на 50, а там час покаже».

З позитивної сторони Вернидуб виокремив Олександра Драмбаєва.

«Особливо сьогодні хочу відзначити Драмбаєва. Сподобалось те, як він вийшов на заміну. Номінально він лівий захисник, але зіграв правого нападника – і виглядав дуже класно. Вони молоді хлопці, які зростають, і я ними задоволений», – наводить слова коуча клубна пресслужба.

Матч-відповідь між Кривбасом та Вікторією пройде 15 серпня.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн