Футбол

«Єдина людина, на кого ви маєте озиратися»: Шовковський відверто відреагував на виліт Динамо з Ліги чемпіонів

Дмитро Вєнков
Переглядів 5937
4 голоси
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер Динамо Олександр Шовковський підбив підсумки кваліфікаційної кампанії у Лізі чемпіонів після вильоту від Зальцбурга у раунді плей-оф.

Динамо в гостях розписало бойову нічию із Зальцбургом (1:1) в рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, однак поразка у першій домашній грі із рахунком 0:2 не дозволила біло-синім подолати останній бар’єр на шляху до омріяного турніру.

Керманич Динамо Олександр Шовковський відповів, чого не вистачило його підопічним.

«Футболісти сьогодні намагалися зробити все від себе залежне. І, думаю, дорікнути команді в тому, що вона не мала бажання, не можна. Я подякував хлопцям, вони витратили дуже багато сил сьогодні. Нам не вистачило результату першого матчу».

Також Шовковський підбив підсумки усієї кваліфікаційної кампанії.

«Це зовсім інший рівень, це матчі Ліги чемпіонів. І я повторюся, що пишаюся командою, їхнім ставленням, їхньою роботою. Ми прагнули, старалися, на початку гри затиснули суперника, але, на жаль, знову пропустили контратаку та м’яч, хоча в нас були моменти».

Тренер пояснив, якої реакції він очікує від команди.

«Це величезний досвід, багато гравців уперше грають на міжнародній арені, побачили, що це зовсім інший рівень, вищі швидкості. Я завжди казав своїм підопічним, що єдина людина, на кого ви маєте озиратися, – це ви в минулому. Єдина людина, кращими за яку ви маєте бути, – це ви в теперішньому».

На його думку, Динамо прогресує.

«Думаю, що ми на правильному шляху. Треба продовжувати йти далі. Після невдачі в тогорічному виступі на міжнародній арені, думаю, ми зробили величезний крок уперед, ну а далі все тільки починається – я впевнений у цьому», – наводить слова Динамо клубна пресслужба.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні Динамо покинуло єврокубки на стадії третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, поступившись Бешикташу (2:3, 0:1);
  • Тепер команда Шовковського зіграє у загальному етапі Ліги Європи. Жеребкування пройде 30 серпня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн