Футбол

«Не можемо просто відстоювати результат»: тренер Зальцбурга обіцяє «теплий» прийом Динамо у Австрії

Віктор Глухенький
Переглядів 212
1 голос
Пепейн Лейндерс. Фото: Google
Головний тренер Зальцбурга Пеп Лейндерс поділився очікуваннями від поєдинку-відповіді своєї команди проти київського Динамо у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, давши зрозуміти, що на легку гру він не чекає.

Пепейн Лейндерс запевнив, що ні він, ні його підопічні, попри перевагу над Динамо у два голи, до гри-відповіді підходять максимально сконцентрованими та зосередженими.

«Перемога над Динамо на виїзді без пропущених м’ячів була для нас дуже важлива, але ми пройшли тільки половину шляху і ще нічого не досягли. Важливо ретельно проаналізувати перший матч і уважно подивитися, де нам ще потрібно покращитися.

Матч-відповідь у Зальцбурзі ми розглядаємо як абсолютно окремий, новий поєдинок, у якому ми не повинні просто захистити результат першого поєдинку. Ми повинні бути агресивними та залишатися вірними своєму стилю гри», — цитує Лейндерса портал LigaPortal.

Нагадаємо, що у першому матчі Динамо програло Зальцбургу із рахунком (0:2).

  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25 рр. між Зальцбургом та Динамо буде зіграно завтра, 27 серпня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • З букмекерськими котируваннями на протистояння «червоних биків» та біло-синіх можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ, а де можна буде переглянути трансляцію із Зальцбурга наживо натиснувши ТУТ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн