Футбол

Фінансова ситуація у Дніпрі-1: джерело повідомило оновлену інформацію про бюджет лідера УПЛ

Дмитро Вєнков
Переглядів 1960
0 голосів
Футболісти Дніпра-1 свткують взяття воріт. Фото: СК Дніпро-1
Дніпро-1 має надію на стабілізацію матеріальної ситуації в клубі, яка дозволить боротися з найвищі місця. Багато чого може вирішитися в грудні або вже у новому році.

Ведучий YouTube-каналу Причал Олександр Скляр прокоментував інформацію журналіста Михайла Співаковського, про те, що менеджмент Дніпра-1 налаштований виправити складну фінансову ситуацію в клубі та боротися за високі місця.

«Важка ситуація нікуди не пішла. За моєю інформацією, Міша трохи поспішив Є якісь сигнали, що ситуація стабілізується й у нас буде зрозуміле майбутнє. Але це не можна назвати фактом. Місяць тому я давав на це 20%, зараз можу дати 50%».

Скляр повідомив, коли можна чекати на ясність в ситуації Дніпра-1.

«Тенденція до покращення є, у мене ця інформація з'явилася до матчу з Шахтарем (3:1). Але треба ще зачекати, думаю, що раніше середини грудня або нового року конкретної інформації не буде».

За словами блогера, вирішальною для команди може стати перемога над Шахтарем.

«В акціонерів клубу є бажання продовжити цю переможну тенденцію та не загнати її у смітник. Їм там зараз все подобається. Перемога над Шахтарем точно додасть мотивації, щоб був позитивний підсумок усіх цих спроб усе впорядкувати», – сказав Скляр.

  • Зазначимо, що наразі Дніпро-1 йде на першому місці в турнірній таблиці УПЛ, маючи 30 очок за 14 турів;
  • Неофіційний власник клубу Ігор Коломойський наразі знаходиться у СІЗО, перебуваючи під слідством через підозру у фінансових махінаціях.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн