Футбол

Полегшений календар для Срни: Шахтар переніс матчі перед іграми з Динамо в УПЛ та Барселоною в ЛЧ

Віктор Глухенький
Переглядів 1497
0 голосів
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар налаштований перенести поєдинок 1/4 фіналу Кубка України проти сумської Вікторії, заради підготовки до зустрічі в 13-му турі УПЛ проти Динамо.

За методичками Мірчі Луческу. Йдеться про методи роботи тимчасово виконуючого обов'язки головного тренера донецького Шахтаря Даріо Срни.

Не встиг хорват всістися в тренерське крісло «гірників», як Шахтар раптово почав кроїти календар внутрішніх поєдинків виключно під свої потреби та інтереси.

Сьогодні, 23  жовтня, стало відомо, що поєдинок 12-го туру проти Чорноморця «гірники» вже домовилися змістити, мовляв графік у них складний, й от – донетчанам ще й мов кістка в горлі матч Кубка України проти Вікторії з Сум. 

Журналіст-блогер Володимир Звєров поділився інформацією стосовно ймовірної нової дати проведення гри між Шахтарем та Вікторією та «поважних» причин команди Срни.

«Перше листопада базовий день Кубка України (Шахтар має зіграти з Вікторією, – прим. «СЕ»), а далі після цього має бути матч чемпіонату Динамо – Шахтар. 

Цей поєдинок поставили на третє листопада, бо далі у гірників протистояння з Барселоною. Тому попросили та домовилися, щоби Динамо та Шахтар зіграли цей матч раніше і донеччани мали більше часу, щоби підготуватися до другого матчу з Барселоною». 

За інформацією джерела, зважаючи на «божевільний» графік, і як тільки в Європі грають через два дні на третій, Шахтар попросив Вікторію змістити їх поєдинок на зручнішу дня них дату і місце його проведення. 

«28-го жовтня Шахтар мав грати з Чорноморцем, першого листопада з Вікторією і третього листопада з Динамо, тобто божевільний календар. 

Наскільки я знаю, матч Вікторія – Шахтар домовилися зіграти 30-го жовтня у Києві на стадіоні Лівий Берег», – сказав Звєров в ефірі ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital. 

  • Після 11-ти турів (10 зіграних матчів) донецький клуб посідає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи 21 очко. Відставання від Кривбасу, який утримує перший щабель, становить два пункти.
  • У середу, 25 жовтня, Шахтар зустрінеться на виїзді з Барселоною у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн