Футбол

«Будемо намагатись підтверджувати цей статус»: Бондаренко розсекретив вимоги Срни в Шахтарі

Віктор Глухенький
Переглядів 207
0 голосів
Артем Бондаренко. Фото: Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Артем Бондаренко розповів про мікроклімат в колективі напередодні поєдинку 11-го туру української Прем'єр-ліги проти черкаського ЛНЗ.

Артем Бондаренко запевнив, що нині в донецькому колективі абсолютно нормальний, бойовий мікроклімат, не зважаючи на те, що днями команду покинув, а точніше був звільнений, її головний тренер Патрік ван Леувен.

До матчу проти ЛНЗ в УПЛ «гірників» готує Даріо Срна і всі гравці розуміють, що не мають права розчарувати легенду Шахтаря.  

«Атмосфера одним словом прекрасна. Даріо вніс позитив, легкість, свободу. Команда тренується в чудовому настрої і вмотивована. Гравці більш розкуті. Коли така комунікація з тренером, то на полі відчуваєш себе більш розкутим. Це тільки допомагає.

Вимоги Даріо – це грати в шахтарівський футбол: швидкі комбінації, контроль м’яча. Все в найкращому стилі. Тому ми будемо намагатись підтверджувати цей статус», – сказав Бондаренко в інтерв’ю клубній пресслужбі Шахтаря.

  • Після десяти турів в українській Прем'єр-лізі (дев'ять зіграних матчів) Шахтар має в активі 18 очок та наразі посідає третю сходинку, поступаючись Поліссю одним пунктом (у команди з Житомира на одну гру більше) та Кривбасу двома. У команди Юрія Вернидуба теж на гру більше.
  • В 11 турі Шахтар зіграє проти черкаського ЛНЗ. Поєдинок заплановано у Львові відбудеться вже завтра, 21 жовтня. Початок гри о 17:00.
  • Артем Бондаренко в поточному сезоні зіграв за Шахтар в семи поєдинках у всіх турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного українця в десять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн