Футбол

«Україна – кошмар»: огляд північномакедонської преси на поразку балканців від команди Реброва

Дмитро Вєнков
Переглядів 1301
0 голосів
Україна – Північна Македонія. Фото: УАФ
Північномакедонська преса відреагувала на поразку своєї національної збірної від України (0:2) у кваліфікації до Євро-2024. Журналісти вже прощаються із мріями про вихід на форум.

Північномакедонські ЗМІ відреагували на програш свої збірної від команди України (0:2) у відборі до Євро-2024. Майже усі в один голос заявили, що при певних обставинах їхній колектив міг розраховувати на позитивний результат.

SportSport

«Нова, п'ята поразка в серії від України. На цей раз із рахунком 0:2. Україна – це наш кошмар, нам просто не пощастило. Особливо сьогодні, в матчі, в якому ми могли забивати кілька голів, але удача була не на нашому боці. Тому і поразка».

ЕКИПА

«Македонія програла ключовий матч у кваліфікації до Європи-2024. Нашим гравцям є про що шкодувати. Наприкінці першого тайму та на початку другого вони втратили неймовірні шанси зрівняти рахунок та навіть шанс вийти на Євро. Тепер другу путівку розіграють Україна та Італія».

Off.net

«Македонські футболісти зіграли добре, але недостатньо, щоб вирвати очки у вмотивованої України. З цією поразкою Македонія практично не має шансів на чемпіонат Європи».

ДЕРБИ

«Збірна Македонії була змушена змиритися з новим несприятливим результатом проти України, хоча ще раз показала, що може грати на рівних, а епізодично бути й кращою командою, ніж сьогоднішній суперник. Україна перемогла пропри те, що македонські футболісти показали себе гідно».

  • Зазначимо, що збірна України після шести проведених матчів має у своєму активі десть очок та посідає третє місце в групі;
  • Наступну зустріч підопічні Сергія Реброва проведуть 17 жовтня на виїзді проти Мальти.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн