Футбол

Україна – Північна Македонія: аналітики назвали фаворита матчу відбору Євро та найбільш ймовірного автора голу

Віктор Глухенький
Переглядів 474
0 голосів
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Завтра, 14 жовтня, національна збірна України зіграє матч відбору до Євро-2024 проти Північної Македонії. Букмекери вже визначилися з фаворитом поєдинку.

Менше ніж за добу, завтра, 14 жовтня о 16:00, головна команда країни зійдеться в матчі проти опонентів з Північної Македонії у рамках відбору на чемпіонат Європи 2024 року.

Букмекери Favbet вже визначилися з фаворитами завтрашнього поєдинку. Аналітики вважають, що більше шансів на перемогу однозначно має саме команда Сергія Реброва – 1.66. Успіх македонців оцінюється коефіцієнтом 5.90. На нічию можна поставити за дуже «смачний» коефіцієнт 3.90

Також букмекери назвали гравців, які мають найбільше шансів відзначитися голом у грі в Празі.

Фаворитів двоє. Обидва українці – Владислав Ванат та Артем Довбик. Гол динамівця та гол представника Жирони коштують однаково – 2.70.

У суперника  найвірогіднішим автором голу букмекери бачать Александара Трайковськи – 4.80.

  • Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть завра, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія, в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн