Футбол

Збірна України понесла втрату перед матчем з Північною Македонією: Ребров поділився новинами з лазарету

Віктор Глухенький
Переглядів 1656
0 голосів
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров на передматчевій пресконференції повідомив, що гру проти Північної Македонії точно пропустить один з ключових захисників синьо-жовтих – Сергій Кривцов.

Сергій Ребров в переддень поєдинку проти Північної Македонії отримав ще одну причину для мігрені.

Стовп оборони Інтеру з Маямі Сергій Кривцов через ушкодження своїм партнерам по команді завтра точно не допоможе, але є і хороші новини з табору синьо-жовтих. 

«На жаль, Кривцов отримав пошкодження ще в Америці, тому в грі проти Північної Македонії він не буде приймати участь.

З іншого боку Попов повертається до загальної групи, сьогодні він буде тренуватись. Інші гравці всі готові до зустрічі». 

Однак, навіть попри втрату Кривцова та відсутність Віктора Циганкова і Андрія Ярмоленка, завдання перемоги в матчі з командою Благої Мілевські ніхто не знімав.

«У нас є гравці, які можуть замінити Циганкова та Ярмоленка. Завтра ми вийдемо найсильнішим складом, незважаючи на травомваних гравців.

Такі самі проблеми є і в Північої Македонії я вважаю, що ми в рівних умовах», – сказав Ребров на прессконференції у Празі.

  • Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть завра, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія, в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн