Футбол

«Про Україну не варто багато говорити»: тренер П. Македонії зробив заяву напередодні матчу з командою Реброва

Віктор Глухенький
Переглядів 1242
0 голосів
Благоя Мілевські. Фото: Федерація футболу Півн. Македонії
Головний тренер Північної Македонії Благоя Мілевські в переддень гри проти України в поєдинку відбору до Євро-2024 поділився своїм очікуванням від протистояння.

Благоя Мілевські поспілкувався з представниками ЗМІ на регламентній пресконференції, що передувала поєдинку відбору до Євро-2024 між національними збірними України та Північної Македонії.

«Завтрашній матч не буде схожим на нашу зустріч у Скоп’є. Обидві команди перебувають у ситуації, коли потрібна лише перемога. Я очікую на відкритий поєдинок з обох сторін. 

Про Україну не варто багато говорити. Це команда із чудовими виконавцями, але Північна Македонія вже показала, як грати проти сильних суперників. Ми маємо бути зосередженими протягом усіх 90 хвилин, а не так, як це було в домашній грі», – заявив Мілевський.

  • Поєдинок проти Північної Македонії підопічні Сергія Реброва проведуть завра, 14 жовтня, а 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють з Мальтою.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн