Футбол

«У нас в Динамо постійно турбулентний стан»: Сидорчук прокоментував поразку киян від Полісся

Дмитро Вєнков
Переглядів 5863
0 голосів
Сергій Сидорчук. Фото: ФК Динамо
Український хавбек Вестерло Сергій Сидорчук зізнався, що продовжує слідкувати за київським Динамо після відходу з команди. Гравець вірить у чемпіонство біло-синіх.

Колишній півзахисник Динамо (Київ) Сергій Сидорчук, який тепер виступає за бельгійський Вестерло, розповів, що й надалі слідкує за результатами біло-синіх.

«Продовжую слідкувати за Динамо та дуже переживаю за команду. Цей клуб дав мені усе, що я маю зараз. Мірча Луческу також дуже важливий для мене. Хочеться, аби такий тренер завершив кар’єру на мажорній ноті. Він заслуговує цього за свій внесок європейський футбол».

Футболіст відповів, що він думає про останні невдачі киян та, зокрема, останню поразку Поліссю (2:3) у внутрішньому чемпіонаті.

«Не можу однозначно відповісти, чому справи у команди йдуть таким чином. У нас в Динамо постійно був турбулентний стан. Вважаю, що нинішній колектив має усе, аби пройти через труднощі та виграти чемпіонат», – сказав Сидорчук у коментарі YouTube-каналу ВЗБІРНА.

  • Нагадаємо, що Сидорчук виступав за Динамо з 2013 по 2023 рр.;
  • Всього він провів за команду 327 матчів, у яких забив 21 гол та віддав 21 результативну передачу;
  • У вересні хавбек перебрався до Вестерло за 500 тисяч євро;
  • Динамо після семи проведених матчів посідає шосту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 15 набраних очок.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн