Футбол

Зінченко відповів на критику в свою адресу: захисник Арсеналу відреагував на різку заяву

Ілля Деулін
Переглядів 1174
0 голосів
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Олександра Зінченка тішить той факт, що легенди англійського футболу звертають на нього увагу, але часу реагувати на випади у свій бік український захисник просто не має.

Після поразки від Лансу (1:2) у матчі Ліги чемпіонів чимало критики експертів було звернено в бік захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Так, колишній оборонець «канонірів» Майкл Кіоун після цього матчу назвав українця «млявим», а ексфорвард Ліверпуля та Манчестер Юнайтед Майкл Оуен зазначив, що захисник виглядав втомленим.

Втім, Зінченко не має часу реагувати на всі подібні випади:

«В мене немає Twitter, є лише Instagram, але я не читаю коментарі. Я з величезною повагою ставлюся до колишніх гравців, вони були в такій ситуації. Але, чесно кажучи, якщо я буду реагувати на кожну думку, у мене не залишиться часу на сім'ю».

Захисник Арсеналу зазначив, що він сам розуміє, коли він зіграв неточно, а також розповів, хто допомагає йому у вирішенні даних помилок:

«Коли провів поганий матч або припустився помилок, я про це вже знаю на полі. Коли я помилився тактично, то аналітики можуть прийти в будь-який момент, наприклад, під час обіду, дістати ноутбук та вказати мені на помилки».

Наостанок у інтерв'ю Sky Sports Зінченко сказав, що будь-яка увага з боку визначних гравців – приємна:

«Я сказав Ріо Фердінанду, що це багато значить, якщо легенди про тебе говорять. Це означає, що я на правильному шляху, навіть якщо легенди про тебе говорять погано. Я це сприймаю легко».

  • Останніми днями захисник зіштовхнувся з чималою порцією хейту з боку мусульман через підтримку Ізраїлю після нападу палестинських терористів.
  • Зінченко у нинішньому сезоні провів за Арсенал дев'ять матчів у всіх турнірах без результативних дій.
  • Контракт гравця з лондонцями діє до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 42 мільйони євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн