Арсенал у виїзному поєдинку ЛЧ поступився Лансу: Зінченко отримав одну з найгірших оцінок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1225
0 голосів
Арсенал у виїзному поєдинку ЛЧ поступився Лансу: Зінченко отримав одну з найгірших оцінок
Олександр Зінченко. Фото: GettyImages
В рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів лондонський Арсенал, за який виступає Олександр Зінченко, завітав в гості до французького Ланса. Гра завершилась перемогою господарів поля.

3 жовтня відбувся матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Лондонський Арсенал завітав в гості до Ланса із Франції.

У першому таймі глядачі побачили одразу два голи. На 14-й хвилині Букайо Сака перехопив м'яч та вивів Габрієля Жезуса на ударну позицію. Бразильський форвард реалізував свій момент та вивів Арсенал вперед. 0:1 на користь лондонців.

Проте вже через 11 хвилин Ланс зрівняв рахунок. Адрієн Томассон після передачі Елі Вахі ударом з льоту відправив м'яч у кут воріт. 1:1.

Другу половину зустрічі Арсенал розпочав активніше, проте не зумів реалізувати свої моменти. Ланс же використав свій момент сповна – Елі Вахі після асисту записав на свій рахунок ще й гол. Аситував форварду Пшемислав Франковський з-під Олександра Зінченка. 2:1 на користь господарів зустрічі.

На 70-й хвилині Зінченко пішов відпочивати, а замість нього з’явився Бен Вайт. Статистичний портал WhoScored оцінив гру українця у 6.1 бала, що є одним з найгірших показників серед усіх футболістів стартового складу лондонської команди.

Ліга чемпіонів. Груповий етап. Другий тур

Ланс – Арсенал – 2:1

Голи: Томассон, 25, Вахі, 69 – Жезус, 14

3 жовтня. 22:00. Ланс. Стадіон «Стад Фелікс Болар»

Турнірна таблиця групи В після другого туру має наступний вигляд:

  • Лондонці зазнали першої поразки у всіх турнірах з 20 травня 2023 року, а французький клуб здобув свою третю перемогу поспіль.
  • У наступному турі Ліги чемпіонів Арсенал зіграє у виїзному поєдинку проти іспанської Севільї. Гру заплановано на 24 жовтня. Початок о 22:00.
  • Ланс 24 жовтня поміряється силами з нідерландським ПСВ у домашній грі. Матч розпочнеться о 22:00.