Футбол

Проблеми Олександрії перебільшені: журналіст розкрив фінансовий стан команди Ротаня

Дмитро Вєнков
Переглядів 412
0 голосів
Гравці Олександрії. Фото: ФК Олександрія
Відомий журналіст Михайло Співаковський заявив, що Олександрія наразі не має серйозних фінансових проблем, із якими можна було б пов’язати спад результатів команди.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, як в Олександрії вирішується ситуація із заборгованістю перед гравцями, яку підтверджував навіть головний тренер команди Руслан Ротань.

«Сталася зустріч керівництва клубу з гравцями та персоналом. Було сказано, що до другої декади жовтня люфт по заборгованості буде складати лише один місяць».  

На думку Співаковського, матеріальна ситуація в клубі не настільки критична для того, аби виправдати нею суттєве падіння результатів команди.

«За моєю інформацією, зарплатний кошторис впав відсотків на 20. Однак слід враховувати, що з команди пішли декілька високооплачуваних гравців. Тому це не проблема, про яку зараз потрібно говорити в контексті Олександрії», – сказав журналіст в програмі ТаТоТаке.

  • Нагадаємо, що Олександрія після десяти зіграних матчів має у своєму активі дев’ять набраних очок та посідає 13-у сходинку в турнірній таблиці УПЛ;
  • Після двох перемог на старті сезону, команда не може виграти в чемпіонаті вже вісім поєдинків поспіль.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн