Футбол

Рух втратив можливість наздогнати Шахтар, зігравши внічию з Минаєм: команда Шарана досі без перемог в УПЛ

Євген Чепур
Переглядів 729
0 голосів
Рух-Минай. Фото: Google
У матчі десятого туру чемпіонату України львівський Рух приймав на своєму полі закарпатський Минай. Поєдинок завершився у нічию з рахунком 0:0.
  • Рух та Минай раніше вже п’ять разів зустрічалися в УПЛ і львів’яни ще жодного разу не програвали, здобувши одну перемогу та чотири рази зігравши внічию. Загалом нічийна серія жовто-чорних із закарпатцями триває три гри
  • Востаннє рухівці приймали Минай 14 листопада минулого року і порівну поділили очки з суперниками - нічия 1:1. В першому таймі рахунок відкрив Юрій Климчук, а в другій половині гри врятував гостей від поразки Іван Трубочкін
  • Арбітром матчу призначено Олександра Солов’яна (Київ), який провів 11 ігор в УПЛ. Раніше Рух за Солов’яна відіграв один матч в чемпіонатах, зігравши внічию. Минай за цього арбітра проведе першу гру в УПЛ.
  • Володимир Шаран провів 300 поєдинок у ролі тренера в УПЛ. Крім того, це 40 матч для нього на чолі Минаю.

Для обох команд сьогоднішній матч був важливий. Минай прагнув здобути свою першу перемогу у нинішньому розіграші УПЛ, а Рух наздогнати у турнірній таблиці Шахтар.

Перша половина гри, як і очікувалося, пройшла за ініціативи львів’ян, але слід зауважити що тотальної переваги вони не мали, а підопічні Володимира Шарана намагалися також йти в атаку.

Але у перші 45 хвилин жоден з колективів не зумів забити у ворота суперника.

У другому таймі картина на полі не змінилася. Атаки Руху ставали все небезпечнішими, а на 60-й та 71-й хвилинах закарпатців від голу врятував тільки каркас воріт.

Фінальний свисток зафіксував нульову нічию між командами.

УПЛ, десятий тур

Рух  – Минай – 0:0

  • Після сьогоднішнього матчу Рух з 16 очками займає четверте місце, а у разі перемоги наздогнав би Шахтар, який з 18 балами йде на другій сходинці.
  • Минай має чотири пункти та йде останнім у турнірній таблиці УПЛ.
  • У наступному турі Рух зіграє на виїзді проти Вереса. Гра запланована на 22 жовтня.
  • Минай днем раніше зіграє проти Чорноморця.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн