Футбол

Вболівальники Арсеналу описали Зінченка: вистачило одного слова – кумедне відео

Євген Чепур
Переглядів 290
0 голосів
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Шанувальники Арсеналу описали лівого захисника «канонірів» по-різному, але всі вболівальники підбирали такі слова, що зрозуміло – українця фанати лондонців люблять.

Олександр Зінченко другий рік виступає за Арсенал, але вже встиг стати місцевим улюбленцем у фанатів. Коли вболівальників «канонірів» різного віку попросили описати українця одним словом, то вони не жаліли позитивних епітетів:

«Розумний».

«Суперовий».

«Неймовірний».

«Суперовий».

«Дивовижний».

«Особливий» , — казали фанати про Зінченка.

Але одна шанувальниця Арсеналу, яка прийшла на «Емірейтс» відвідати гру «канонірів» вперше, не була знайома із складом лондонської команди і коли її запитали про Зінченка, жінка здивовано відповіла:

«Зі що?»

▶️ Відео, в якому вболівальники Арсеналу описують Олександра Зінченка одним словом, дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Арсенал має в своєму активі 14 очок та посідає п’яту сходинку в турнірній таблиці АПЛ. Відставання від Манчестер Сіті, який тримається першим, складає чотири пункти.
  • Лондонський клуб зіграє свій наступний матч в рамках Кубка ліги проти Брентфорда 27 вересня. 
  • Посеред минулого тижня «каноніри» зіграли матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти голландського ПСВ і розгромили їх рахунком  4:0. 
  • Цього сезону український захисник зіграв у п’яти матчах за лондонський клуб. Гольовими діями Зінченко в АПЛ поки не відзначався.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн